Nekoliko riječi

O nama

Dobro došli

Na naše gospodarstvo

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Milorad Bjeliš,sa sjedištem u Opuzenu ima višegodišnju tradiciju u djelatnosti poljoprivrede, osobito u proizvodnji mandarina i povrtlarstvu.

Nositelj Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva je Milorad Bjeliš, koji je od srednjoškolskih dana u djelatnosti poljoprivrede. Intezivno se počinje baviti poljoprivredom 05.01.1998. godine kada postaje nositelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva nastavljajući obiteljsku tradiciju u djelatnosti voćarstva.

Ulaganje u gospodarstvo

Korisnici smo Podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ – provedba tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ PRR-06.02.01.00.0-02., slijedom pozitivno ocjenjenog projekta pokrećemo nepoljoprivrednu djelatnost na poljoprivrednom gospodarstvu uz očuvanje postojećih i stvaranje novih radnih mjesta s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja u sektoru pružanja usluga u ruralnim područjima.

Sve veća potreba poljoprivrednika na području u kojem je sjedište gospodarstva je pružanje usluga za kvalitetnu obradu zemlišta, a posebno nasada mandarina, slijedom toga gospodarstvo je donjelo odluku o diversifikaciji djelatnosti. Gospodarstvo planira pružati usluge u poljoprivredi, sljedom odluke odlučuje se za nabavu mehanizacije i opreme.

0 +
Projects Done
0
Happy Clients
0 +
Plants Types
0
Trees Planted
Skip to content